Όροι και Προϋποθέσεις

Τελευταία αναθεώρηση: 31 Μαΐου 2023

Παρακαλούμε διαβάστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν από τη χρήση της Υπηρεσίας μας.

Αυτή η πλατφόρμα συνδέει τους χρήστες με παρόχους υπηρεσιών συναλλαγών και δεν προσφέρει υπηρεσίες απευθείας. Μόλις υποβάλετε τις πληροφορίες σας, ένας πάροχος τρίτου μέρους θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ερμηνεία και Ορισμοί

Κατανόηση

Αυτό το έγγραφο χρησιμοποιεί Ορισμένους Όρους, οι οποίοι κεφαλαιοποιούνται σε όλο το κείμενο. Αυτοί οι όροι θα έχουν συνεπή σημασία σε όλο το έγγραφο, ανεξάρτητα από το εάν χρησιμοποιούνται σε ενικό ή πληθυντικό αριθμό.

Ορολογία

Σε αναφορά σε αυτές τις Κατευθυντήριες Γραμμές και Κανονισμούς:

Ένας Συνεργάτης είναι ένας οργανισμός που έχει μετοχικό κεφάλαιο σε άλλη εταιρεία, ανήκει στην άλλη εταιρεία ή μοιράζεται έναν κοινό ιδιοκτήτη. Ο όρος ""Έλεγχος"" αναφέρεται στη διατήρηση πλειοψηφικού μεριδίου (τουλάχιστον 50% των δικαιωμάτων ψήφου). Αυτά τα δικαιώματα ψήφου επιτρέπουν στον Συνεργάτη να επιλέγει άτομα σε διοικητικό επίπεδο.

Ο όρος ""Λογαριασμός"" αναφέρεται σε έναν μοναδικό λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει για να χρησιμοποιείτε την Πλατφόρμα μας ή συγκεκριμένα τμήματα της.

Η Εθνικότητα αναφέρεται στη Σιγκαπούρη.

Σε όλη τη διάρκεια αυτής της Συμφωνίας, οι όροι ""η Επιχείρηση,"" ""Εμείς,"" ""Εμάς,"" και ""Μας"" χρησιμοποιούνται εναλλάξ για να αναφερθούν στην πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™.

Εξοπλισμός"" αναφέρεται σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή με δυνατότητες σύνδεσης στο διαδίκτυο ή στο δίκτυο. Αυτό περιλαμβάνει επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, smartphones, tablets και άλλες παρόμοιες συσκευές.

Η Υπηρεσία αφορά την πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™.

Αυτοί οι Όροι Υπηρεσίας (""Όροι"") αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ εσάς και της Εταιρείας όσον αφορά την πρόσβασή σας και τη χρήση της Υπηρεσίας.

Εξωτερικές Λύσεις Ψηφιακών Μέσων αναφέρονται σε οποιεσδήποτε υπηρεσίες ή περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων δεδομένων, πληροφοριών, προϊόντων ή εργαλείων) που προσφέρονται από εταιρεία εκτός της πλατφόρμας συναλλαγών Finance Phantom AI™. που μπορεί να εμφανίζονται, να περιλαμβάνονται ή να είναι προσβάσιμα μέσω της πλατφόρμας.

Ο ιστότοπος υποδηλώνει την πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™, προσβάσιμη μέσω αυτής της διεύθυνσης.

""Εσείς"" σημαίνει το άτομο που χρησιμοποιεί ή αλληλεπιδρά με την Υπηρεσία, ή την εταιρεία ή οποιαδήποτε άλλη νομική οντότητα για λογαριασμό της οποίας το άτομο αυτό έχει πρόσβαση και χρησιμοποιεί την Υπηρεσία.

Αναγνώριση

Αυτό το έγγραφο καθορίζει τους Όρους Υπηρεσίας (""Όροι"") που διέπουν την πρόσβασή σας και τη χρήση της Υπηρεσίας. Αυτοί οι Όροι αποτελούν μια δεσμευτική συμφωνία μεταξύ εσάς και της Οργάνωσης, καθορίζοντας τα δικαιώματα και τις ευθύνες όλων των χρηστών, είτε χρησιμοποιούν είτε επισκέπτονται τον ιστότοπο.

Η πρόσβασή σας και η χρήση της πλατφόρμας εξαρτάται από την αποδοχή αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων. Αυτοί οι Όροι ισχύουν για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών, χρηστών και άλλων που αλληλεπιδρούν ή χρησιμοποιούν την πλατφόρμα με οποιονδήποτε τρόπο.

Η χρήση της Υπηρεσίας συνιστά την αποδοχή αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους Όρους και Προϋποθέσεις, είναι καλύτερο να μην έχετε πρόσβαση ή να μην χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία.

Επιβεβαιώνετε ότι είστε ηλικίας 18 ετών. Η πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™ δεν θα επιτρέψει σε ανηλίκους (κάτω των 18 ετών) να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες με οποιονδήποτε τρόπο.

Η πρόσβασή σας και η χρήση της πλατφόρμας μας υπόκειται στην αποδοχή και συμμόρφωση με την Πολιτική Απορρήτου της πλατφόρμας συναλλαγών Finance Phantom AI™. Καθορίζει τις πρακτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων και ευαίσθητων πληροφοριών όταν αλληλεπιδράτε με την εφαρμογή ή τον ιστότοπό μας. Επιπλέον, σας ενημερώνει για τα δικαιώματά σας περί απορρήτου και τις νομικές προστασίες που ισχύουν βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Είναι ζωτικής σημασίας να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου πριν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας.

Λογαριασμοί Χρηστών

Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας με την πλατφόρμα συναλλαγών μας, είναι πολύ σημαντικό να μας παρέχετε τις σχετικές πληροφορίες. Για να εξασφαλίσετε μια ομαλή εμπειρία, παρακαλούμε να παρέχετε ακριβείς, πλήρεις και ενημερωμένες πληροφορίες κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας στην Πλατφόρμα AI Definity 1000. Ανακριβείς πληροφορίες μπορεί να παραβιάσουν τους Όρους μας και να οδηγήσουν σε απενεργοποίηση του λογαριασμού.

Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασής σας, να μην τον μοιράζεστε με μη εξουσιοδοτημένα άτομα, και για όλες τις δραστηριότητες που γίνονται υπό τον κωδικό πρόσβασής σας, τόσο στις Υπηρεσίες μας όσο και σε οποιεσδήποτε Υπηρεσίες Κοινωνικών Μέσων Τρίτων που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε.

Συμφωνείτε να μην μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασής σας με τρίτους. Αν αντιληφθείτε οποιαδήποτε παραβίαση ασφαλείας, είναι δική σας αποκλειστική ευθύνη να μας ενημερώσετε άμεσα.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε την ταυτότητα άλλου ατόμου ως όνομα χρήστη στην πλατφόρμα, εκτός εάν έχετε εξουσιοδότηση από τον νόμο, ένα όνομα ή εμπορικό σήμα που παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλου ατόμου ή οργανισμού χωρίς εξουσιοδότηση, ή ένα όνομα χρήστη που είναι προσβλητικό, άσεμνο ή χυδαίο.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλα όσα βλέπετε στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, των χαρακτηριστικών και του περιεχομένου (εκτός από αυτό που συμβάλλετε εσείς και άλλοι χρήστες), ανήκουν στην πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™ και στις εταιρείες που αδειοδοτούν περιεχόμενο σε αυτήν.

Η πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™, το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά της είναι όλα προστατευμένα από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων και διάφορους διεθνείς και εθνικούς νόμους.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λογότυπα, τους σχεδιασμούς ή άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά μας (εμπορικά σήματα και εμπορική εμφάνιση) σε οτιδήποτε χωρίς τη γραπτή μας άδεια από την πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™.

Σύνδεσμοι προς Άλλους Ιστότοπους

Η Πλατφόρμα μας συνδέεται με διάφορους ιστότοπους ή υπηρεσίες που δεν ανήκουν ή δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της πλατφόρμας συναλλαγών Finance Phantom AI™.

Η πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™ μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς εξωτερικούς ιστότοπους ή υπηρεσίες που δεν διατηρούνται ή ελέγχονται από την πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™ δεν υποστηρίζει και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιουδήποτε συνδεδεμένου εξωτερικού ιστότοπου ή υπηρεσίας. Επιπλέον, η πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™ δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημίες ή απώλειες που προκύπτουν από τη χρήση ή την εξάρτησή σας από τέτοιο εξωτερικό περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες.

Συνιστούμε έντονα να εξετάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις, μαζί με τις πολιτικές απορρήτου, οποιωνδήποτε εξωτερικών ιστότοπων ή υπηρεσιών που επιλέγετε.

Λήξη

Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε ή να αναστείλουμε τον λογαριασμό σας αν παραβιάσετε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Μπορούμε επίσης να λάβουμε δράση για άλλους λόγους, αλλά θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες να σας ειδοποιήσουμε εκ των προτέρων.

Η πρόσβασή σας στην Υπηρεσία θα τερματιστεί αμέσως με την λήξη του λογαριασμού. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή απλά σταματώντας τη χρήση της Υπηρεσίας.

Περιορισμός Ευθύνης

Η συνολική μας ευθύνη και η αποκλειστική σας λύση, βάσει οποιασδήποτε διάταξης αυτών των Όρων, θα περιοριστεί στο μικρότερο ποσό που καταβάλατε μέσω της Υπηρεσίας ή στα 100 USD (αν δεν έχετε πραγματοποιήσει καμία αγορά μέσω της Υπηρεσίας). Αυτό σημαίνει ότι αυτή η πλατφόρμα και οι πάροχοι της θα ευθύνονται οικονομικά μόνο για το ποσό που καταβάλατε για την Υπηρεσία, μέχρι μέγιστο ποσό 100 USD.

Η πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™ έχει περιορισμένη ευθύνη. Ούτε η πλατφόρμα ούτε οι προμηθευτές της θα ευθύνονται για τυχόν παρεπόμενες, συνεπαγόμενες ή απρόβλεπτες απώλειες (συμπεριλαμβανομένων των χαμένων κερδών, απώλειας δεδομένων, διακοπής επιχείρησης, προσωπικού τραυματισμού ή παραβιάσεων απορρήτου) που προκύπτουν από την πρόσβασή σας, ή την αποτυχία χρήσης της Υπηρεσίας, οποιοδήποτε λογισμικό ή υλικό τρίτων που χρησιμοποιείται σε σχέση με την Υπηρεσία, ή οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των Όρων. Αυτό ισχύει ακόμη και σε περιπτώσεις όπου έχουμε ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων απωλειών και σε καταστάσεις όπου αυτοί οι Όροι είναι ανεπαρκείς για την επίλυση του ζητήματος.

Σε ορισμένες περιοχές, οι νόμοι μπορεί να περιορίζουν την ικανότητά μας να περιορίζουμε τις εγγυήσεις ή να αποκλείουμε την ευθύνη για παρεπόμενες ή συνεπαγόμενες ζημίες. Αν ζείτε σε μια από αυτές τις περιοχές, οι παραπάνω περιορισμοί μπορεί να μην ισχύουν για εσάς και τα δικαιώματά σας μπορεί να διέπονται από την τοπική νομοθεσία. Σε όλες τις περιπτώσεις, η ευθύνη μας θα περιορίζεται στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπει ο νόμος.

Αποποίηση ""ΩΣ ΕΧΕΙ"" και ""ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ""

Η Υπηρεσία παρέχεται ""ως έχει"" και ""ως διατίθεται"", με όλα τα ελαττώματα και τις ατέλειες. Η πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™, για λογαριασμό της, των συνεργατών της, των αδειούχων και των παρόχων υπηρεσιών, αποποιείται ρητά όλες τις εγγυήσεις, ρητές, υπονοούμενες ή νομοθετημένες, στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπει ο νόμος. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, τις υπονοούμενες εγγυήσεις εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, τίτλο και μη παραβίαση, και οποιεσδήποτε εγγυήσεις που προκύπτουν από τη συναλλακτική πορεία, την πορεία της απόδοσης, τη χρήση ή την εμπορική πρακτική. Επιπλέον, η πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™ δεν παρέχει καμία εγγύηση ότι η Υπηρεσία θα καλύψει τις ανάγκες σας, θα επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα είναι συμβατή με άλλο λογισμικό, θα λειτουργεί χωρίς διακοπές, θα καλύπτει οποιοδήποτε πρότυπο απόδοσης ή θα είναι χωρίς λάθη. Εκτός αυτού, η πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™ δεν προσφέρει καμία διαβεβαίωση ότι τυχόν λάθη ή ατέλειες μπορούν ή θα διορθωθούν.

Χωρίς να περιορίζουμε τα προαναφερθέντα με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε η Πλατφόρμα AI Definity 1000 ούτε κανένας από τους παρόχους της παρέχουν οποιεσδήποτε υποσχέσεις ή ισχυρισμούς οποιουδήποτε είδους, είτε δηλωμένες είτε όχι: (i) σε σχέση με τις πληροφορίες, το υλικό, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην Πλατφόρμα. (ii) ότι η Πλατφόρμα θα λειτουργεί συνεχώς ή χωρίς λάθη. (iii) σχετικά με την ακρίβεια, την αξιοπιστία ή την έγκαιρη παροχή οποιωνδήποτε δεδομένων ή υλικών που παρέχονται μέσω της Πλατφόρμας. ή (iv) ότι η Πλατφόρμα, η υποδομή της, το υλικό ή η αλληλογραφία που αποστέλλεται από ή εκ μέρους της Πλατφόρμας AI Definity 1000 είναι απαλλαγμένα από κακόβουλα προγράμματα, σενάρια, κακόβουλο λογισμικό, σκουλήκια, spyware ή άλλα επιβλαβή στοιχεία.

Ορισμένες δικαιοδοσίες έχουν νόμους που απαιτούν εγγυήσεις ή περιορίζουν την ικανότητά σας να περιορίζετε την ευθύνη μας. Αν ζείτε σε μια από αυτές τις περιοχές, ορισμένες ή όλες από τις παραπάνω αποποιήσεις και περιορισμοί ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς. Ωστόσο, σε όλες τις περιπτώσεις, αυτές οι αποποιήσεις και περιορισμοί θα ισχύουν στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Ισχύον Δίκαιο

Αυτοί οι Όροι και η χρήση της Υπηρεσίας από εσάς διέπονται από τους νόμους της χώρας στην οποία κατοικείτε, εξαιρουμένων των διατάξεων σύγκρουσης δικαίου. Η χρήση της Υπηρεσίας από εσάς μπορεί να εμπίπτει σε τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους.

Επίλυση Συγκρούσεων

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή διαφωνίες σχετικά με την Υπηρεσία, συμφωνείτε πρώτα να προσπαθήσετε να τις επιλύσετε ανεπίσημα επικοινωνώντας με την ομάδα.

Χρήστες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στην πλατφόρμα συναλλαγών Finance Phantom AI™ (1Α)

Εάν είστε καταναλωτής από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα επωφεληθείτε από τους υποχρεωτικούς νόμους προστασίας καταναλωτών στη χώρα κατοικίας σας, εκτός από τους όρους που περιγράφονται εδώ.

Συμμόρφωση με τη Νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών

Συμφωνώντας με αυτούς τους όρους, επιβεβαιώνετε ότι: (i) δεν κατοικείτε σε χώρα που αυτή τη στιγμή υπόκειται σε εμπάργκο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ή έχει χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ως ""υποστηρικτική της τρομοκρατίας"" έθνος, και (ii) δεν είστε καταχωρημένοι σε κανένα μητρώο απαγορευμένων ή περιορισμένων ατόμων της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Διαιρετότητα και Παραίτηση

Διαιρετότητα

Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των Όρων κριθεί ανεφάρμοστη ή άκυρη, αυτή η διάταξη θα τροποποιηθεί στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να γίνει εφαρμόσιμη, ενώ οι υπόλοιπες διατάξεις θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και αποτέλεσμα.

Παραίτηση

Εκτός εάν αναφέρεται ρητά σε αυτό το έγγραφο, η αποτυχία να διεκδικήσετε ένα δικαίωμα ή να επιβάλλετε μια υποχρέωση βάσει αυτών των Όρων δεν παραιτεί την ικανότητα ενός μέρους να διεκδικήσει αυτό το δικαίωμα ή να επιβάλλει αυτή την υποχρέωση σε οποιαδήποτε μελλοντική στιγμή. Επιπλέον, η παραβίαση ενός όρου δεν συνεπάγεται την παραβίαση οποιωνδήποτε μετέπειτα παραβιάσεων.

Αποκρυπτογράφηση

Αυτοί οι Όροι και οι Προϋποθέσεις μπορεί να είναι διαθέσιμοι σε διάφορες γλώσσες. Ωστόσο, σε περίπτωση οποιασδήποτε ασυμφωνίας μεταξύ των μεταφρασμένων εκδόσεων και της αγγλικής έκδοσης, η αγγλική έκδοση θα υπερισχύει πάντα των άλλων εκδόσεων.

Αλλαγές στους Όρους και τις Προϋποθέσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε αυτούς τους Όρους οποιαδήποτε στιγμή. Εάν κάνουμε σημαντική αλλαγή, θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες να σας παρέχουμε τουλάχιστον έναν μήνα ειδοποίηση πριν οι νέοι όροι τεθούν σε ισχύ. Θα καθορίσουμε τι συνιστά ""σημαντική αλλαγή"" κατά την κρίση μας, αλλά θα λάβουμε υπόψη την πιθανή επίδραση σε εσάς.

Αν ενημερώσουμε αυτούς τους Όρους, η συνεχιζόμενη χρήση της Υπηρεσίας μετά την ημερομηνία ισχύος θα θεωρηθεί ως αποδοχή των νέων όρων. Εάν διαφωνείτε με οποιεσδήποτε αλλαγές, εν όλω ή εν μέρει, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και την Υπηρεσία.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες κάνοντας κλικ σε αυτήν την ενότητα της πλατφόρμας μας.