Finance Phantom™ Politika Privatnosti Stranica

Ko smo mi

Pristupite našem sajtu putem ove adrese: https://financephantomai.com/.

Ova platforma povezuje korisnike sa pružaocima trgovačkih usluga i ne pruža usluge direktno. Nakon što pošaljete svoje podatke, treća strana pružalac usluga će vas kontaktirati.

Komentari

Ako bilo koji korisnik ostavi komentare na našem sajtu, prikupljamo informacije koje se pojavljuju u polju za komentare, zajedno sa IP adresom korisnika i detaljima identifikacije pretraživača, radi sprečavanja prevara i spama.

Šifrovani niz koji se generiše iz vaše email adrese (obično poznat kao hash) biće poslat Avatar servisu za verifikaciju. Politiku privatnosti Avatar servisa možete pronaći ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja komentara, slika profila će biti dostupna javnosti u okviru za komentare.

Mediji

Ako pošaljete slike na Finance Phantom AI™ platformu za trgovanje, važno je da ne šaljete slike koje sadrže ugrađene geografske informacije (EXIF GPS). To je zato što korisnici mogu preuzeti te slike i prikupiti geografske podatke dostupne na slikama na sajtu.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj platformi, imaćete opciju da sačuvate ime, email adresu i vebsajt itd. u kolačićima. Ovo se radi kako biste izbegli unos vaših podataka svaki put kada posetite vebsajt. Kolačići će biti na sajtu godinu dana.

Nakon prijavljivanja, biće više kolačića koji će sačuvati podatke za prijavljivanje i podešavanja prikaza platforme. Ovi kolačići će se čuvati dva dana, dok će podešavanja prikaza ostati 12 meseci. Ako izaberete opciju "Ostavi me prijavljenim", vaša prijava će ostati aktivna naredne dve nedelje. Kada se odlučite da se odjavite, kolačići će biti odmah eliminisani.

Ako odlučite da promenite ili napišete post, dodatni kolačići će biti pohranjeni u veb pretraživaču. Ovaj kolačić neće imati lične podatke i signaliziraće samo ID posta koji ste izmenili, sa rokom trajanja od jednog dana." deleted once you exit your browser.

Ugrađeni sadržaj sa drugih sajtova

Sadržaj prikazan na ovoj platformi može uključivati integrisane elemente (slike, pisani materijal, video zapise, i tako dalje). Sadržaj koji je ugrađen sa nekoliko sajtova funkcioniše na isti način kao da je korisnik posetio drugi sajt.

Ove platforme mogu prikupljati podatke o vašem korišćenju kolačića, integrisati dodatno praćenje trećih strana, i pregledati vaše angažovanje sa ugrađenim sadržajem, kao što je proveravanje vaših komunikacija sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog ili niste odjavljeni sa Finance Phantom AI™ platforme za trgovanje.

Da li delimo vaše podatke sa nekim?

Vaša IP adresa će biti uključena u email za promenu lozinke ako zatražite promenu lozinke.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ostavili ste komentar? Ne brinite, jer metapodaci ostaju zauvek. Ovo nam omogućava da automatski proveravamo buduće komentare, umesto da čekaju na odobrenje. Kao rezultat toga, proces se pojednostavljuje.

Ove platforme prikupljaju informacije o vama (kolačići i slično) da bi pratile kako koristite njihove stvari. Posebno su pažljivi ako imate nalog i prijavljeni ste na Finance Phantom AI™ platformu za trgovanje, kao i ako imate bilo koji ugrađeni sadržaj sa kojim komunicirate.

Imamo li prava nad podacima?

Ako imate Finance Phantom AI™ platformu za trgovanje ili ste ostavili komentare ranije, možete zatražiti fajl sa svim podacima koje imamo u evidenciji. Ovo uključuje sve što ste nam direktno dali. Takođe možete zatražiti da izbrišemo vaše podatke, ali može biti nekih informacija koje moramo da zadržimo iz pravnih ili sigurnosnih razloga. Ovo je neophodno za usklađenost sa različitim pravilima i propisima o sigurnosti podataka.

Da li se vaši podaci šalju negde?

Komentari koje posetioci ostave mogu proći kroz verifikacioni proces putem našeg automatskog sistema.