Villkor & Bestämmelser

Senaste revidering: 31 maj 2023

Var vänlig och gå igenom dessa villkor och bestämmelser innan du använder vår tjänst.

Denna plattform kopplar användare till handelstjänstleverantörer och tillhandahåller inte tjänster direkt. När du har skickat in din information kommer en tredjepartsleverantör att kontakta dig.

Tolkning och Definitioner

Förståelse

Detta dokument använder Definierade Termer, som är kapitaliserade genomgående. Dessa termer kommer att ha samma betydelser genom hela dokumentet, oavsett om de används i singular eller plural form.

Terminologi

Vad gäller dessa riktlinjer och regler:

En Affiliat är en organisation som äger en andel i ett annat företag, ägs av det andra företaget, eller delar en gemensam ägare. Kontroll avser att inneha en majoritetsandel (minst 50% ägarskap av röstningsrättigheter). Dessa röstningsrättigheter möjliggör för Affiliaten att välja personer på ledningsnivå.

Termen Konto betecknar ett unikt konto som Du har skapat för att använda vår Plattform eller specifika avsnitt.

Nation hänvisar till Singapore.

I detta Avtal används termerna Företaget, Vi, Oss, och Vår omväxlande för att hänvisa till Finance Phantom AI™ handelsplattform.

Utrustning avser en elektronisk enhet med internet- eller nätverksanslutningsförmåga. Detta inkluderar stationära datorer, bärbara datorer, smartphones, surfplattor och andra liknande enheter.

Tjänst avser Finance Phantom AI™ handelsplattformen.

Dessa Användarvillkor (Villkor) utgör hela avtalet mellan Dig och Företaget angående din åtkomst till och användning av Tjänsten.

Externa Digitala Medialösningar hänvisar till tjänster eller innehåll (inklusive data, information, produkter eller verktyg) som erbjuds av ett företag annat än Finance Phantom AI™ handelsplattformen. som kan visas, inkluderas eller nås via plattformen.

Webbplatsen antyder Finance Phantom AI™ handelsplattformen, tillgänglig via denna adress.

Du betecknar den individ som använder eller interagerar med Tjänsten, eller företaget eller annan juridisk person på vars vägnar sådan individ får åtkomst till och använder Tjänsten.

Bekräftelse

Detta dokument fastställer Tjänstens Användarvillkor (Villkor) som styr din åtkomst till och användning av Tjänsten. Dessa Villkor utgör ett bindande avtal mellan dig och Organisationen och beskriver rättigheter och skyldigheter för alla användare, oavsett om de använder eller besöker webbplatsen.

Din åtkomst till och användning av plattformen är betingad av ditt godkännande av dessa Villkor och Bestämmelser. Dessa V&B gäller för alla användare, inklusive utan begränsning besökare, användare och andra som interagerar med eller använder plattformen på något sätt.

Din användning av Tjänsten utgör ditt godkännande av dessa Villkor och Bestämmelser. Om du inte godkänner samtliga Villkor och Bestämmelser är det bäst att du inte får åtkomst till eller använder Tjänsten.

Du bekräftar att du är 18 år gammal. Finance Phantom AI™ handelsplattformen kommer inte att tillåta minderåriga (under 18 års ålder) att använda tjänsterna på något sätt.

Din åtkomst till och användning av vår plattform är föremål för din överenskommelse och efterlevnad av Finance Phantom AI™ handelsplattformens integritetspolicy. Den beskriver våra praxis när det gäller insamling, användning och offentliggörande av dina personuppgifter och känslig information när du interagerar med vår applikation eller webbplats. Dessutom informerar den dig om dina integritetsrättigheter och lagliga skydd enligt gällande lag. Det är viktigt att du noggrant granskar integritetspolicyn innan du använder vår tjänst.

Användarkonton

Innan du börjar din resa med vår handelsplattform är det mycket viktigt att du tillhandahåller oss relevant information. För att säkerställa en smidig upplevelse, vänligen tillhandahåll korrekt, fullständig och aktuell information när du skapar ditt AI Definity 1000 Platform-konto. Felaktig information kan bryta mot våra Villkor och leda till att kontot avaktiveras.

Du är ansvarig för att hålla ditt lösenord konfidentiellt, inte dela det med obehöriga personer, och för all aktivitet som sker under ditt lösenord, både på våra Tjänster och eventuella tredjeparts sociala medietjänster du använder för att logga in.

Du samtycker till att inte dela ditt lösenord med några tredje parter. Om du blir medveten om några säkerhetsintrång är det ditt enskilda ansvar att omedelbart informera oss om det.

Du får inte använda någon annans identitet som ditt användarnamn på plattformen, såvida inte det är auktoriserat enligt lag, ett namn eller varumärke som bryter mot en annan persons eller organisations immateriella rättigheter utan auktorisation, eller ett användarnamn som är antingen stötande, obscen eller vulgärt.

Immaterialrätt

Allt du ser på plattformen, inklusive design, funktioner och innehåll (förutom det du och andra användare bidrar med), tillhör Finance Phantom™ handelsplattformen och företagen som licensierar innehållet.

Finance Phantom™ handelsplattformen, dess innehåll och funktioner skyddas alla av upphovsrätt, varumärke och olika internationella och inhemska lagar.

Du får inte använda våra logotyper, design eller andra unika funktioner (varumärken och utseende) i något utan vårt skriftliga tillstånd från Finance Phantom™ handelsplattformen.

Länkar till Andra Webbplatser

Vår plattform länkar till olika webbplatser eller tjänster som varken ägs av eller faller under Finance Phantom AI™ handelsplattformens tillsyn.

Finance Phantom AI™ handelsplattformen kan innehålla länkar till externa webbplatser eller tjänster som inte underhålls eller kontrolleras av Finance Phantom AI™ handelsplattformen. Du erkänner och godtar att Finance Phantom AI™ handelsplattformen inte stöder och inte är ansvarig för innehållet, sekretesspolicys eller praxis för någon länkad extern webbplats eller tjänst. Vidare kommer Finance Phantom AI™ handelsplattformen inte att vara ansvarig för några skador eller förluster som uppstår till följd av din användning av eller förlitande på sådant externt innehåll, varor eller tjänster.

Vi rekommenderar starkt att du noggrant granskar villkoren och bestämmelserna, tillsammans med integritetspolicys, för alla externa webbplatser eller tjänster som du väljer.

Uppsägning

Vi förbehåller oss rätten att avsluta eller suspendera ditt konto om du bryter mot dessa Villkor och Bestämmelser. Vi kan också vidta åtgärder av andra skäl, men vi kommer att göra en rimlig ansträngning att informera dig i förväg.

Din åtkomst till Tjänsten kommer att upphöra omedelbart vid kontoavslutningen. Du kan också inaktivera ditt konto när som helst genom att helt enkelt sluta använda Tjänsten.

Begränsning av Ansvar

Vårt totala ansvar, och din exklusiva lösning, enligt någon bestämmelse i dessa Villkor, kommer att begränsas till det lägre beloppet som betalats av dig genom Tjänsten eller 100 USD (om du inte har gjort några köp genom Tjänsten). Detta innebär att denna plattform och dess leverantörer endast kommer att vara ekonomiskt ansvariga för det belopp du betalade för Tjänsten, upp till en maximal summa av 100 USD.

Finance Phantom AI™ handelsplattformen har begränsat ansvar. Varken plattformen eller dess leverantörer ska vara ansvariga för några incidentella, följdskador eller oväntade förluster (vilket inkluderar förlorade intäkter, förlust av data, störning av verksamheten, personskada eller kränkning av integritet) som uppstår till följd av din åtkomst till eller misslyckande att använda Tjänsten, någon tredjeparts mjukvara eller hårdvara som används i samband med Tjänsten, eller något brott mot dessa Villkor. Detta gäller även i fall där vi har informerats om möjligheten till sådana förluster och i situationer där dessa Villkor är otillräckliga för att lösa problemet.

I vissa områden kan lagar begränsa vår förmåga att begränsa garantier eller utesluta ansvar för incidentella eller följdförluster. Om du bor i en sådan jurisdiktion kanske inte alla eller delar av ovanstående friskrivningar och begränsningar gäller för dig. I alla fall kommer vårt ansvar att begränsas till den största utsträckning som tillåts enligt lag.

"INTECKNAT" och "TILLGÄNGLIGT SOM DET ÄR" Ansvarsfriskrivning

Tjänsten tillhandahålls som den är och som tillgänglig, med alla fel och brister. Finance Phantom AI™ handelsplattformen, på uppdrag av sig själv, sina dotterbolag, licensgivare och tjänsteleverantörer, förnekar uttryckligen alla garantier, uttryckliga, underförstådda eller lagstadgade, till den största utsträckning som tillåts enligt lag. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, underförstådda garantier för säljbarhet, lämplighet för ett visst syfte, titel och icke-intrång, samt alla garantier som uppstår från affärsförhandlingar, prestanda, användning eller handelspraxis. Dessutom ger Finance Phantom AI™ handelsplattformen inga garantier för att Tjänsten kommer att uppfylla dina behov, uppnå önskade resultat, vara kompatibel med annan programvara, fungera utan avbrott, uppfylla några prestandastandarder eller vara felfri. Förutom det erbjuder inte Finance Phantom AI™ handelsplattformen någon garanti för att eventuella fel eller brister kan eller kommer att åtgärdas.

Utan att begränsa det ovanstående på något sätt erbjuder varken AI Definity 1000 Platform eller någon av dess tjänsteleverantörer några löften eller uttalanden av något slag, oavsett om de är angivna eller inte: (i) med avseende på den kunskap, material, produkter eller tjänster som finns tillgängliga på Plattformen; (ii) att Plattformen kommer att fungera kontinuerligt eller utan fel; (iii) om riktigheten, tillförlitligheten eller tidpunkten för några data eller material som tillhandahålls via Plattformen; eller (iv) att Plattformen, dess infrastruktur, materialet eller korrespondens som skickas från eller på uppdrag av AI Definity 1000 Platform är fri från skadlig kod, skript, skadlig programvara, maskar, spionprogram eller andra skadliga komponenter.

Vissa jurisdiktioner har lagar som kräver garantier eller begränsar din förmåga att begränsa vårt ansvar. Om du bor i något av dessa områden kanske inte alla eller delar av de ovanstående friskrivningarna och begränsningarna gäller för dig. I alla fall kommer dessa friskrivningar och begränsningar att gälla till den största utsträckning som tillåts enligt lag.

Tillämplig Lag

Dessa Villkor och din användning av Tjänsten omfattas av lagarna i det land där du bor, med undantag för dess lagvalsregler. Din användning av Tjänsten kan falla under lokala, regionala, nationella eller internationella lagar.

Konflikthantering

Om du har några frågor eller oenigheter om Tjänsten samtycker du till att först försöka lösa dem informellt genom att kontakta teamet.

Användare i Europeiska Unionen (EU) på Finance Phantom AI™Handelsplattformen (1A)

Om du är en konsument från Europeiska unionen kommer du att dra nytta av obligatoriska konsumentskyddslagar i ditt hemland, förutom de villkor som anges här.

USA:s lagliga efterlevnad

Genom att gå med på detta bekräftar du att: (i) du inte är bosatt i ett land som för närvarande är föremål för embargo av den amerikanska regeringen eller som angetts av den amerikanska regeringen som ett terrorstödjande land, och (ii) du finns inte upptagen i någon av den amerikanska regeringens register över förbjudna eller begränsade personer.

Delbarhet och Avstående

Delbarhet

Om någon bestämmelse i dessa Villkor anses vara ogiltig eller ogenomförbar kommer den bestämmelsen att modifieras i den utsträckning som krävs för att göra den genomförbar, medan de återstående bestämmelserna kommer att förbli i full kraft och verkan.

Avstående

Utan att det uttryckligen anges i detta dokument innebär underlåtenhet att hävda en rätt eller verkställa en skyldighet enligt dessa Villkor inte att avstå från en parts förmåga att hävda den rätten eller verkställa den skyldigheten vid någon framtida tidpunkt. Dessutom innebär att förbise ett brott inte att förbise några efterföljande brott.

Dekryptering av Upphävning

Dessa Villkor och Bestämmelser kan finnas tillgängliga på olika språk. Men i händelse av några inkonsekvenser mellan de översatta versionerna och den engelska versionen kommer den engelska versionen alltid att ha företräde framför andra versioner.

Ändringar i dessa Villkor och Bestämmelser

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera dessa Villkor när som helst. Om vi gör en betydande ändring kommer vi att använda rimliga ansträngningar för att ge dig minst en månads förvarning innan de nya villkoren träder i kraft. Vi kommer att fastställa vad som utgör en betydande ändring efter vårt eget gottfinnande, men vi kommer att ta hänsyn till den potentiella påverkan på dig.

Om vi uppdaterar dessa Villkor anses din fortsatta användning av Tjänsten efter det att de nya villkoren har trätt i kraft som ditt godkännande av de nya villkoren. Om du inte samtycker till några ändringar, helt eller delvis, bör du sluta använda webbplatsen och Tjänsten.

Kontakta Oss

Tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam om du har några frågor genom att klicka på den här delen av vår webbplattform.